Menu
1/2018

1/2018 Avoin työpaikka – Luvitus-assistentti, Porvoo

Etsimme Porvoon toimipisteelle luvitus-assistenttia työskentelemään maankäyttösopimusten parissa määräaikaiseen työsuhteeseen keväästä 2018 alkaen/sopimuksen mukaan. Toimimme valtakunnallisesti, joten huomioimme myös muutkin alueet. Tehtäviisi kuuluu maankäyttösopimuksissa avustaminen koko prosessin osalta, asiakaspalvelu puhelimitse, dokumentointi sekä muut tehtävät osaamisen ja innostuksen mukaan.

Työntekijänä haluaisimme sinun olevan oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, sekä nautit monipuolisista työtehtävistä ja omaat myös paineensietokykyä. Olet joustava, vuorovaikutustaitoinen ja nautit asiakaspalvelusta. Arvostamme eteenpäin pyrkivää ja oppimishaluista asennetta.

Tarjoamme sinulle modernit työkalut, nuorekkaan toimintaympäristön sekä monipuoliset tehtävät. Sinulla on mahdollista tehdä myös etätyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– esim. kaupallisen tai logistiikka-alan koulutusta
– erinomaiset viestintätaidot
– asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
– tietokoneen ja yleisimpien toimistosovellusten sujuvaa osaamista
– positiivinen ja reipas asenne

Ruotsin kielen taito katsomaan myös eduksi. Lisäksi alan tuntemuksesta on sinulle hyötyä.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan ja kestää 3-6kk, jonka jälkeen työsopimus voi mahdollisesti jatkua. Tehtävän voi myös suorittaa työharjoittelun muodossa.

Tiedustelut: Jasmine Mäenpää, 040 1966 242, jasmine.maenpaa@insplan.fi

Mikäli työskentely yrityksessämme kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella, sähköpostilla info@insplan.fi