Menu
3/2018

3/2018 Kesätyöntekijöitä palkataan eri toimipisteillemme

Etsimme kesälle 2018 määräaikaisiin työsuhteisiin projekti-insinöörejä eri toimipisteillemme Porvooseen, Seinäjoelle, Imatralle ja Joensuuhun. Työtehtäviin kuuluu jakeluverkon suunnittelu, dokumentointi sekä muut työnantajan nimittämät tehtävät suunnitteluun liittyen.

Edellytämme tehtävään sähköalan koulutusta ja mielellään 1-3 vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. PowerGrid tai Trimble NIS verkkotietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle modernit työkalut, nuorekkaan työympäristön, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden tehdä myös etätyötä.

Työsuhde on kokopäiväinen ja kesätyöluontoinen, ja alkaa sopimuksen mukaan. Työn jatkuvuudesta kesän jälkeen voidaan myös neuvotella. Mikäli voisit olla etsimämme henkilö tähän tehtävään, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti CV:llä ja palkkatoivomuksella, sähköpostilla info@insplan.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedustelut: Mika Seppänen, 050 543 9888, mika.seppanen@insplan.fi