Menu
3/2019

3/2019 Haemme projektipäällikön/rakennuttajan tehtävään osaajaa myös Joensuussa

Haussa on nyt projekti-insinööri Joensuun toimipisteeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen jakeluverkon rakennuttamisen projektivalvonnan tehtäviin.

Kokemusta sinulle on ehtinyt karttumaan sähkönjakelu- ja tai tietoliikenneverkkojen parista esimerkiksi rakennuttajan, suunnittelijan tai työnjohtajan tehtävistä.
Luonteeltasi olet asioita eteenpäin vievä innostaja ja kannustaja. Sinulle on tärkeää esimerkiksi kuunnella asiakkaitasi ja ottaa aina selvää heidän toiveistaan projektin toteuttamisessa.
Tehtävässäsi viet projekteja läpi määrätietoisesti aikataulussaan, laadullisista ja taloudellisista tavoitteista tinkimättä osallistuen mm. projektien suunnitteluun, budjetointiin ja raportointiin.
Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, aliurakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa joten erilaisten ihmisten parissa toimiminen on sinulle luontevaa.

Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut: Mika Seppänen mika.seppanen@insplan.fi 050 5439 888

Mikäli voisit olla juuri tähän tehtävään soveltuva henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella, sähköpostilla info@insplan.fi pikimmiten.