Menu
6/2019

6/2019 Valaistusverkon suunnittelija palkataan pikimmiten

Tällä hetkellä etsimme joukkoomme uutta valaistusverkon suunnittelijaa, ja sijaintina huomioimme kaikki alueet toimipisteidemme läheisyydessä Porvoossa, Turussa, Imatralla, Joensuussa ja Seinäjoella.

Onnistuaksesi tehtävässä toivoisimme sinulla olevan sähköteknikon tai -insinöörin yms. koulutusta ja 3-5 vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Verkkotietojärjestelmän tuntemus katsotaan myös eduksi.

Työpaikkana olemme nuorekas, nykyaikainen ja joustava. Työhyvinvointiin panostetaan jatkuvasti, ja henkilöstömme pääsee osallistumaan vuosittain järjestettäviin liikuntatoimiin ja virkistyspäiviin eri puolin Suomea. Tarjoamme työntekijöillemme modernit työkalut tehtävässä onnistumiseen, etätyömahdollisuuden ja mahdollisuudet edetä uralla nopeasti kasvavassa yrityksessä.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos haluat liittyä huippuosaajien joukkoomme valaistusverkon suunnittelijana, laitathan hakemuksesi tulemaan CV:llä ja palkkatoivomuksella sähköpostitse rekry@insplan.fi. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut: Mika Seppänen, 050 543 9888, mika.seppanen@insplan.fi