Menu
  • Lento- ja ilmakuvatarkastukset

Lento- ja ilmakuvatarkastukset

Lentotarkastukset ovat kustannustehokas tapa tarkastaa sähköverkkoja

Lentotarkastukset

Helikopterilla tehtävä tarkastus on suunniteltu nopeisiin korjaustoimenpiteisiin ja tehokkaaseen resurssien ohjaamiseen suurhäiriötilanteessa. Insplanin perustajat ovat olleet kehittämässä lentotarkastusmenetelmiä vuodesta 2008, ja heille on kertynyt lentokokemusta  yli 2000 tuntia suurhäiriö-, myrskytuho- ja kuntotarkastuksista.

Helikopteri mahdollistaa laajojen alueiden tarkastukset nopeasti. Tarkastuksissa tehdyt havainnot tallentuvat tietokantaan, joka on välittömästi asiakkaidemme ja kumppaniemme käytettävissä. Tietojen avulla asiakas saa selkeän raportin ja työmääräyksen kuvineen kaikista havaituista vioista ja poikkeamista.

Meillä on hyvät kumppanuudet palveluntuottajien ja eri helikopterioperaattoreiden kanssa.

Ilmakuvaukset ja -tarkastukset

Tarkastajamme analysoivat ilmakuva-aineiston ja tekevät merkinnät kohteiden vikapaikoista. Esimerkiksi sähköpylväiden latvojen ja pylväsmuuntamoiden tarkastaminen ilmakuvista on huomattavasti helpompaa kuin jalkaisin tehtävä tarkastus.

Sähköverkon lentokuvaukset tehostavat myös verkkoinvestointien suunnittelua ja kohdentamista, kun teknisten verkostokuvien rinnalla on käytössä todelliset kuvat suoraan maastosta.

Seuraamme Insplanissa aktiivisesti UAV-laitteiden kehitystä ja olemme valmiita tarjoamaan myös näitä palveluita asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän mukaan.

  DCIM100GOPROGOPR0113.  DCIM100GOPROGOPR0111.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME


Näyttökuva 2016-02-03 kello 22.39.33

Flyspect on lentotarkastusten reaaliaikainen tietojärjestelmä. Sen avulla tarkastuksissa data dokumentoidaan helposti ja tarkasti järjestelmän pilvipalveluun, jonka kautta kaikki tieto saadaan tilaajan ja urakoitsijoiden tietoon. Flyspect-järjestelmän avulla tarkastetaan vuosittain jo n. puoli miljoonaa kilometriä energiansiirtoverkkoja yli kahdenkymmenen eri yrityksen verkoissa.


eteenlogox600

Heliwest Oy on vuonna 1992 perustettu yhtiö, joka on erikoistuneet vaativiin helikopterilla suoritettaviin töihin. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset nostotyöt, oksien sahaus sähkölinjakaduilta, erilaisten mastojen rakennus-, ja asennustyöt sekä sähkölinjojen ja kaukolämpöverkkojen tarkastus- ja lämpökamerakuvaukset.

Yhtiöllä on yli 65 000 lentotunnin osaaminen helikopterilla suoritettavista erikoistöistä.


533240

HF Helicopters Oy on vuonna 2014 perustettu helikopteripalveluja tuottava yhtiö. Käytössä on viisi Robinson-helikopteria, jotka tekevät erityyppisiä työlentoja asiakkaillemme.